Spelers gezocht voor het 39ste krachtbalseizoen

Op 11 september 2022 start de 39ste krachtbalcompetitie voor onze krachtbalclub Z.A.K. Beveren.
Alhoewel er slechts 4 spelers nodig zijn om de krachtbalwedstrijden aan te vatten, zal het weer een hele heksentoer worden om elk weekend een ploeg op de been te brengen.

Daarom:  Heb je zin om op zaterdagavond of vooral op zondagmorgen (dan spelen wij ook onze thuiswedstrijden!)
          in leuk gezelschap recreatief-competitief te sporten?


              Krachtbal is een sport waarbij een goede algemene conditie belangrijker is dan specifiek technische eigenschappen.  Vergelijk het met turnen of zwemmen... Niet alleen werpen met de 4 kg-bal, maar
              ook vangen(de bal van de grond proberen houden bij een worp van de tegenstrever), passen geven, om de weggerolde bal lopen, ...  zijn onderdelen van het spel.
              In eerste afdeling is het soms wel echt topsport, in de tweede landelijke afdeling waar wij spelen is het recreatieve sport waarbij één wekelijkse training (op dinsdag) kan volstaan 
              om een waardevolle teamspeler te zijn in de weekendwedstrijd!

              Ook jeugdspelers en meisjes/dames zijn welkom om te krachtballen. Het competitiegewicht van de bal is voor die reeksen vanaf 1 kg tot 3 kg voor de jeugd en 2 kg voor de dames.

Wil onze krachtbalclub niet volledig verschrompelen hebben wij dringend nood aan spelers.  Neem contact op met onze secretaris Dirk Bosman via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

 

39ste krachtbalseizoen 2022-2023

  De Beverse krachtballers heten jullie hartelijk welkom op de clubwebsite!!!

Op de foto de ploeg van 2021 - 2022.   
vlnr Dirk Bosman, Lukas Oosterlinck, Tom De Dobbelaer, Emry Truyman, Peter Vandermeulen, Mike Santon en Peter Oosterlinck.
Timon Oosterlinck ontbreekt op deze foto...

WELKOM

Welkom op de  website van Z.A.K. Beveren. Wij zijn een (kleine) krachtbalclub uit Beveren-Waas die aan haar 39e competitieseizoen gaat beginnen in september 2022.
Dit seizoen brengen wij slechts 1 krachtbalploeg in competitie: een herenploeg, we schrijven in  in 2de Landelijke Heren. Ergens anders kan je lezen dat wij dringend op zoek zijn naar nieuwe spelers...

Dit is dezelfde reeks als vorig seizoen wanneer we in deze reeks vice-kampioen werden na het ongenaakbare KBK Temse.  Voorlopig blijven we (door corona) steken op 36 volledig afgewerkte krachtbalcompetities...


In de rubriek SUPPORTERS OP POST kan je de aankondiging van de volgende thuiswedstrijd(en) vinden.

Kennismaken met onze club en met de krachtbalsport kan op de wekelijkse dinsdagavondtraining.
Contacteer vooraf eerst ook onze trainer Peter Oosterlinck via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Misschien tot ziens!

Contact:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. (wordt niet frequent bekeken...) of bij dringendere dingen  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Bezoek voor meer informatie over krachtbal zeker ook www.krachtbal.be !!!

Deze website heeft de intentie om  regelmatig bijgewerkt te worden...

Kom af en toe eens terug kijken wat er veranderd is...

Sportieve groeten van de Beverse krachtballers.

NAAM

Z.A.K. Beveren  is gesticht op 2 juni 1984 door enkele jeugdhuisvrienden in Beveren.

Omdat het sport-aspect WINNEN niet meteen de hoofdzaak was bij het opstarten van de krachtbalclub en om toch ook wel wat op te vallen kozen de stichters voor het voorvoegsel "ZONDER  AMBITIE KRACHTBAL" Beveren dat een leuke afkorting oplevert en na 50 jaar kan uitgebreid worden tot K.Z.A.K. (kazak) Beveren...