September 2023 Maand van de Sportclub

Ook dit jaar doet de Beverse krachtbalclub mee aan de maand van de sportclub!

 

Omdat wij eindelijk weer enkele jongeren enthousiast aan het krachtballen hebben gekregen, zou het fantastisch zijn om via dit initiatief de groep uit te breiden van 5 naar ????.

Bij JEUGD vind je het uitgebreide programma voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar.  Op woensdag 6 september is er van 14.00 uur tot 15.30 uur een krachtbalspeeltuin en elke zaterdagnamiddag van september is er een vrij toegankelijke jeugdtraining van 14.00 uur tot 15.00 uur.   Dit alles gaat door op het krachtbalterrein, Klapperstraat 103, Beveren, aan de parking van het gemeentelijk sportcentrum.

Voor nieuwsgierige, sportieve volwassenen vanaf 18 jaar hebben wij ook zeker nog veel plaats vrij.  Zij zijn verwacht op de krachtbaltraining van dinsdag 12 september 2023 om 20.00 uur tot 21.30 uur.
Graag vooraf even contact opnemen via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

 

Welkom | Antwerpen.be

Spelers gezocht voor het 39ste krachtbalseizoen

Op 11 september 2022 start de 39ste krachtbalcompetitie voor onze krachtbalclub Z.A.K. Beveren.
Alhoewel er slechts 4 spelers nodig zijn om de krachtbalwedstrijden aan te vatten, zal het weer een hele heksentoer worden om elk weekend een ploeg op de been te brengen.

Daarom:  Heb je zin om op zaterdagavond of vooral op zondagmorgen (dan spelen wij ook onze thuiswedstrijden!)
          in leuk gezelschap recreatief-competitief te sporten?


              Krachtbal is een sport waarbij een goede algemene conditie belangrijker is dan specifiek technische eigenschappen.  Vergelijk het met turnen of zwemmen... Niet alleen werpen met de 4 kg-bal, maar
              ook vangen(de bal van de grond proberen houden bij een worp van de tegenstrever), passen geven, om de weggerolde bal lopen, ...  zijn onderdelen van het spel.
              In eerste afdeling is het soms wel echt topsport, in de tweede landelijke afdeling waar wij spelen is het recreatieve sport waarbij één wekelijkse training (op dinsdag) kan volstaan 
              om een waardevolle teamspeler te zijn in de weekendwedstrijd!

              Ook jeugdspelers en meisjes/dames zijn welkom om te krachtballen. Het competitiegewicht van de bal is voor die reeksen vanaf 1 kg tot 3 kg voor de jeugd en 2 kg voor de dames.

Wil onze krachtbalclub niet volledig verschrompelen hebben wij dringend nood aan spelers.  Neem contact op met onze secretaris Dirk Bosman via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

 

40ste krachtbalseizoen 2023-2024

  De Beverse krachtballers heten jullie hartelijk welkom op de clubwebsite!!!

Op de foto de ploeg van 2022 - 2023.   
vlnr Dirk Bosman, Pieter Van Landeghem, Mike Santon, Lukas Oosterlinck, Timon Oosterlinck,  Peter Vandermeulen, Emry Truyman en Peter Oosterlinck.
Tom De Dobbelaer ontbreekt op deze foto...

WELKOM

Welkom op de  website van Z.A.K. Beveren. Wij zijn een (kleine) krachtbalclub uit Beveren-Waas die aan haar 40e competitieseizoen gaat beginnen in september 2023.
Dit seizoen brengen wij slechts 1 krachtbalploeg in competitie: een herenploeg, we schrijven in  in 2de Landelijke Heren. Samen met de ploegen van 1e Landelijke Heren vormen wij de reeks
Landelijke Heren.  

Dit is dezelfde reeks als vorig seizoen, ondanks het feit dat wij na een pechseizoen achteraan de reeks geëindigd zijn. Vermits de reeks onvolledig was (te weinig ploegen...) moesten wij niet degraderen.

Naast de herencompetitie, proberen wij in dit jubileumseizoen ook onze jeugdwerking verder uit te bouwen en organiseren wij op 14 oktober 2023 ook terug een mosselfeest. Het vorige dateerde uit 2018, voor het coronatijdperkje dus...  In mei zullen wij vermoedelijk ook een clubtornooi organiseren als reünie voor de spelers en speelsters van de voorbije 40 jaar.  Daarover later meer...


In de rubriek SUPPORTERS OP POST kan je de aankondiging van de volgende thuiswedstrijd(en) vinden.

Kennismaken met onze club en met de krachtbalsport kan op de wekelijkse dinsdagavondtraining.
Contacteer vooraf eerst ook onze trainer Peter Oosterlinck via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Misschien tot ziens!

Contact:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. (wordt niet frequent bekeken...) of bij dringendere dingen  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Bezoek voor meer informatie over krachtbal zeker ook www.krachtbal.be !!!

Deze website heeft de intentie om  regelmatig bijgewerkt te worden...

Kom af en toe eens terug kijken wat er veranderd is...

Sportieve groeten van de Beverse krachtballers.

Meer artikels...

  1. NAAM