Welkom op de  website van Z.A.K. Beveren. Wij zijn een (kleine) krachtbalclub uit Beveren-Waas die aan haar 40e competitieseizoen gaat beginnen in september 2023.
Dit seizoen brengen wij slechts 1 krachtbalploeg in competitie: een herenploeg, we schrijven in  in 2de Landelijke Heren. Samen met de ploegen van 1e Landelijke Heren vormen wij de reeks
Landelijke Heren.  

Dit is dezelfde reeks als vorig seizoen, ondanks het feit dat wij na een pechseizoen achteraan de reeks geëindigd zijn. Vermits de reeks onvolledig was (te weinig ploegen...) moesten wij niet degraderen.

Naast de herencompetitie, proberen wij in dit jubileumseizoen ook onze jeugdwerking verder uit te bouwen en organiseren wij op 14 oktober 2023 ook terug een mosselfeest. Het vorige dateerde uit 2018, voor het coronatijdperkje dus...  In mei zullen wij vermoedelijk ook een clubtornooi organiseren als reünie voor de spelers en speelsters van de voorbije 40 jaar.  Daarover later meer...


In de rubriek SUPPORTERS OP POST kan je de aankondiging van de volgende thuiswedstrijd(en) vinden.

Kennismaken met onze club en met de krachtbalsport kan op de wekelijkse dinsdagavondtraining.
Contacteer vooraf eerst ook onze trainer Peter Oosterlinck via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Misschien tot ziens!

Contact:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (wordt niet frequent bekeken...) of bij dringendere dingen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoek voor meer informatie over krachtbal zeker ook www.krachtbal.be !!!

Deze website heeft de intentie om  regelmatig bijgewerkt te worden...

Kom af en toe eens terug kijken wat er veranderd is...

Sportieve groeten van de Beverse krachtballers.