NOVEMBER 2023

 

Op dit moment (12 november) zijn de voorbije weekends krachtbalvrij geweest.  De overvloedige neerslag van de voorbije herfst heeft vele krachtbalterreinen onbespeelbaar gemaakt, zeker ook in West-Vlaanderen waar de Ijzer voor WO 1- taferelen zorgde...

Dus voor de thuiswedstrijd tegen KBC Sint-Michiels en de uitwedstrijd tegen KBK Ichtegem zullen de kalendermakers nieuwe data moeten voorzien. Meer nieuws ten gepaste tijde.

Goed nieuws voor de jeugdspelers: vanaf zaterdag 18 november tot eind februari 20245 kan er op zaterdagnamiddag in de sporthal De Meerminnen, dicht bij het krachtbalterrein, indoor getraind worden van 14 uur tot 15 uur.

Voor de herenploeg zijn we in onderhandeling om via sponsoring nieuwe spelersuitrustingen te voorzien. Hopelijk volgt er binnenkort een ploegfoto in die nieuwe uitrusting... !

Het mosselfeest van 14 oktober was met 250 steunende mosseleters een succes!  We kunnen financieel weerom twee seizoenen onze favoriete krachtbalsport uitoefenen zonder (financiële) zorgen. Dank u wel aan allen die erbij waren en ook natuurlijk een dikke pluim en een stevig dankuwel aan alle medewerkers!

Op donderdag 16 november zal een krachtbalafvaardiging aanwezig zijn op de algemene vergadering van de Gemeentelijke SportRaad in het auditorium van het gemeentehuis Beveren. 

Belangrijk: op woensdagnamiddag 29 november 2023 vindt het scholentornooi minikrachtbal van de Beverse Sportdienst in samenwerking met de krachtbalclub plaats van 13.00 uur tot 16.15 uur.  Dit indoortornooi in de Gemeentelijke Sporthal, Klapperstraat  is voor ingeschreven schoolploegen van het vierde leerjaar en het vijfde leerjaar.  De krachtbalclub doet de tornooiorganisatie en zorgt voor scheidsrechters voor de minikrachtbalwedstrijdjes.