Op 11 september 2022 start de 39ste krachtbalcompetitie voor onze krachtbalclub Z.A.K. Beveren.
Alhoewel er slechts 4 spelers nodig zijn om de krachtbalwedstrijden aan te vatten, zal het weer een hele heksentoer worden om elk weekend een ploeg op de been te brengen.

Daarom:  Heb je zin om op zaterdagavond of vooral op zondagmorgen (dan spelen wij ook onze thuiswedstrijden!)
          in leuk gezelschap recreatief-competitief te sporten?


              Krachtbal is een sport waarbij een goede algemene conditie belangrijker is dan specifiek technische eigenschappen.  Vergelijk het met turnen of zwemmen... Niet alleen werpen met de 4 kg-bal, maar
              ook vangen(de bal van de grond proberen houden bij een worp van de tegenstrever), passen geven, om de weggerolde bal lopen, ...  zijn onderdelen van het spel.
              In eerste afdeling is het soms wel echt topsport, in de tweede landelijke afdeling waar wij spelen is het recreatieve sport waarbij één wekelijkse training (op dinsdag) kan volstaan 
              om een waardevolle teamspeler te zijn in de weekendwedstrijd!

              Ook jeugdspelers en meisjes/dames zijn welkom om te krachtballen. Het competitiegewicht van de bal is voor die reeksen vanaf 1 kg tot 3 kg voor de jeugd en 2 kg voor de dames.

Wil onze krachtbalclub niet volledig verschrompelen hebben wij dringend nood aan spelers.  Neem contact op met onze secretaris Dirk Bosman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.