Vanaf zaterdag 22 april 2023 start de krachtbalclub met nog een reeks jeugdtrainingen, telkens op zaterdagnamiddag van 14 uur tot 15 uur op het krachtbalterrein in de Klapperstraat (103) te Beveren.

Nadat vier enthousiaste spelers tussen 10 en 14 jaar drie kennismakingstrainingen in maart volgden en besloten om verder te blijven trainen, heeft de Beverse krachtbalclub een heropstart voor haar jeugdwerking.   Jeugdtrainer Lukas Oosterlinck wordt geassisteerd door de secretaris en geeft nog jeugdtraining op 29 april, 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni 2023.

Wie eventueel ook van de krachtbalsport wil proeven, kan drie gratis trainingen komen volgen op deze zaterdagse jeugdtrainingen.  Een verwittiging vooraf is altijd leuk en welkom, maar niet verplicht.

Contactadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vanaf  19 augustus zal dan het volgende seizoen opstarten, ook voor de jeugdspelers, indien er dan nog interesse blijkt.