38ste krachtbalseizoen 2021-2022

  De Beverse krachtballers heten jullie hartelijk welkom op de clubwebsite!!!

WELKOM

Welkom op de  website van Z.A.K. Beveren. Wij zijn een (kleine) krachtbalclub uit Beveren-Waas die aan haar 38e competitieseizoen gaat beginnen in september 2021.
Dit seizoen brengen wij slechts 1 krachtbalploeg in competitie: een herenploeg, we schrijven in  in 2de Landelijke Heren.

Dit is dezelfde reeks als vorig seizoen maar door de corona pandemie werd de competitie na twee speeldagen noodgedwongen stopgezet.  Voorlopig blijven we dus steken op 35 afgewerkte krachtbalcompetities...


In de rubriek SUPPORTERS OP POST kan je de aankondiging van de volgende thuiswedstrijd(en) vinden.

Kennismaken met onze club en met de krachtbalsport kan op de wekelijkse dinsdagavondtraining.
Contacteer vooraf eerst ook onze trainer Peter Oosterlinck via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Misschien tot ziens!

Contact:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. (wordt niet frequent bekeken...) of bij dringendere dingen  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Bezoek voor meer informatie over krachtbal zeker ook www.krachtbal.be !!!

Deze website heeft de intentie om  regelmatig bijgewerkt te worden...

Kom af en toe eens terug kijken wat er veranderd is...

Sportieve groeten van de Beverse krachtballers.

NAAM

Z.A.K. Beveren  is gesticht op 2 juni 1984 door enkele jeugdhuisvrienden in Beveren.

Omdat het sport-aspect WINNEN niet meteen de hoofdzaak was bij het opstarten van de krachtbalclub en om toch ook wel wat op te vallen kozen de stichters voor het voorvoegsel "ZONDER  AMBITIE KRACHTBAL" Beveren dat een leuke afkorting oplevert en na 50 jaar kan uitgebreid worden tot K.Z.A.K. (kazak) Beveren...